Tehokkaita ohjelmia

pienemmille ja suuremmille
yrityksille

07.11.2016


Vuodenvaihteenrutiinit HogiaPalkassa

HogiaPalkka palkanlaskentaohjelmassa täytyy tehdä tiettyjä vuodenvaihteen rutiineja ennekun ryhtyy syöttämään palkkoja vuodelle 2017. Ohjeet löytyvät asiakastuki sivuiltamme. Niissä on myös ohjeita vuosi-ilmotuksia varten.


Lue lisää
21.04.2016


Ilmoittaudu lomalaskentakurssille!


Lue lisää
03.12.2015


Vuodenvaihteenrutiinit HogiaPalkassa

Oletko valmis tekemään vuodenvaihteenrutiinit palkanlaskentaohjelmassasi? Palkanlaskentaohjelmassa täytyy suorittaa eri toimenpiteitä ennekun syöttää palkkoja vuodelle 2016. Vuosi-ilmoituksia täytyy myös luoda viranomaisille.


Lue lisää
05.03.2015


Varaa aika lomalaskentakurssille

Kuluva lomanmääräytymisvuosi päättyy 31.3 ja on aika suorittaa lomapalkkalaskenta. Järjestämme lomapalkkalaskenta kurssin myös etänä. (puhelimen ja etäyhteyden välityksellä) Käymme läpi lomapalkkaan liityvät säännöt ja rutiinit miten suoritetaan lomalaskenta HogiaPalkassa. Voit valita itsellesi sopivan ajankohdan.


Lue lisää
09.09.2013


Kurssitoiminta on täydessä vauhdissa!

Tutustu kurssitarjontaamme ja ilmoittaudu kurssille! Nyt on oikea hetki hankkia palkanlaskentaohjelma! Osallistu peruskurssiin ja saat mahdollisimman parhaan perhehdytyksen HogiaPalkka -ohjelmaan. Me neuvomme sinua ohjelman käyttöönotossa ja saat paljon hyödyllisiä vinkkejä.


Lue lisää