Effektiva programvaror

för mindre och större företag

Vi erbjuder olika tjänster såsom utbildningar, kurser och konsultationer

Vi har ett brett utbud av tjänster för våra HogiaLön användare. Utöver serviceavtalet ordnar vi utbildningar, kurser och företagsspecifika konsulttjänster.

 

Vi ordnar grundkurser så att du som ny användare av HogiaLön ska komma igång så snabbt och smidigt som möjligt med löneprogrammet. För användare som har använt HogiaLön en tid erbjuder vi våra olika tjänster, såsom fortsättningsutbildningar och modulspecifika kurser. Genom att delta i våra olika utbildningar och kurser får du en bättre kännedom om hur du kan utnyttja ditt löneprogram ännu effektivare.

Utbildningarna ordnas hos oss eller på olika håll i Finland eller Sverige. Våra utbildningar eller konsultationer kan också skräddarsys helt efter dina frågeställningar och utgångspunkter och kan utföras effektivt speciellt för ditt företag. Vissa av tjänsterna kan utföras via telefon, eventuellt med stöd av fjärruppkoppling.

 

Exempel:

- Du kanske behöver starthjälp för att smidigt komma igång och vill ha en företagsanpassad grundutbildning? Eller vill du fördjupa dig i vissa delar i systemet?


- Vi erbjuder konsultationer anpassade efter ditt företags behov. Vi kan hjälpa dig effektivt både på plats och via webbkonsultationer på distans. Våra utbildare hjälper dig med allt från att komma igång om du är ny användare, till anpassningar och inställningar som passar just ditt företag. Detta för att du som kund skall kunna använda ditt system så effektivt som möjligt.


 

 


Tel +358 6 3192 850