Tehokkaita ohjelmia

pienemmille ja suuremmille
yrityksille

Tarjoamme erilaisia palveluita kuten koulutuksia, kursseja ja konsultointeja

Meillä on laaja palvelutarjonta HogiaPalkkaohjelman käyttäjille. Palvelusopimuksen lisäksi järjestämme koulutustilaisuuksia, kursseja ja yrityskohtaisia konsultointipalveluja.

 

Järjestämme peruskursseja, jotta HogiaPalkan uudet käyttäjät pääsisivät sinuiksi ohjelman kanssa mahdollisimman nopeasti ja joustavasti. HogiaPalkkaa jo jonkin aikaa käyttäneille tarjoamme mm. jatkokoulutusta ja moduulikohtaisia kursseja. Osallistumalla koulutuksiin ja kursseille opit käyttämään ja hyödyntämään HogiaPalkkaa entistä tehokkaammin.

Koulutukset järjestetään joko meidän tiloissamme Mustasaaressa (5km Vaasasta) tai eri puolilla Suomea tai Ruotsia. Koulutukset ja konsultoinnit voidaan myös räätälöidä kysymystenne ja lähtötilanteenne perusteella ja näin toteuttaa tehokkaasti erityisesti teidän yrityksenne näkökulmasta. Osa palveluista voidaan toteuttaa puhelimitse ja mahdollisesti myös etäyhteydellä.

 

Esimerkki:

- Kenties tarvitset apua, jotta pääset sujuvasti alkuun. Ehkä haluat yrityskohtaista peruskoulutusta? Tai haluat perehtyä syvemmin ohjelman tiettyihin toimintohin?


- Me tarjoamme konsultaatiota, jotka sovitetaan yrityksesi tarpeiden mukaan. Voimme auttaa tehokkaasti joko paikan päällä tai konsultoida etäyhteyden välityksellä. Kouluttajamme auttavat kaikin tavoin, jotta pääset uutena käyttäjänä sujuvasti ohjelman alkuun, ja he neuvovat sopivat asetukset juuri sinun yritystäsi varten. Silloin voit asiakkaana hyödyntää ohjelmistoa mahdollisimman monipuolisesti ja tuloksekkaasti.

 

 

Suora +358 6 3192 854