Effektiva programvaror

för mindre och större företag

07.11.2016


Årsskiftesrutiner i Hogia Lön

Årsskiftet medför olika rutiner i HogiaLön bl.a. före ni bereder löner för utbetalning år 2017. På kundsupportsidan finns årsskiftesanvisningar gällande rutinerna samt även direktiv för årsanmälningarna.


Läs mera
21.04.2016


Anmäl dig till vår kurs i semesterlöneberäkning!


Läs mera
03.12.2015


Årsskiftesrutiner i HogiaLön

Är du redo för ett nytt år i ditt löneprogram? Det är specifika rutiner som ska utföras före man registrerar löner för januari 2016 och årsdeklararationer ska sändas till olika instanser.


Läs mera
05.03.2015


Boka nu tid till semesterkurs på distans

Pågående semsterintjänande år upphör 31.3 och det är dags att räkna semsterlönerna. Vi ordnar kurs i semesterberäkning också på distans. (Telefon och webuppkoppling) Vi går igenom reglerna gällande semesterintjänande, semesterberäkning och rutinerna hur man utför semsterrutinerna i HogiaLön. Du kan välja tidpunkt för kursen som passar dig.


Läs mera
09.09.2013


Vår kursverksamhet är i full gång!

Bekanta dig med vårt kursutbud och anmäl dig till våra kurser! Du som tänker skaffa löneprogram, nu är det dags! Delta i vår grundkurs så får bra introduktion i användingen av HogiaLön och vi hjälper dig att smidigt komma igång med HogiaLön. Du får nyttiga tips på vägen.


Läs mera