Tehokkaita ohjelmia

pienemmille ja suuremmille
yrityksille

Hogiasta

Bert-Inge HogsvedTervetuloa Hogia-konserniin, yrittäjähenkiseen organisaatioon!


Organisaatiomme perustuu nimenomaan pienimuotoisuuteen. Konserniin kuuluu parikymmentä yritystä, joista kukin toimii tarkasti määritellyllä toimialallaan. Joka yhtiö on "kokonainen" ja vastaa täysin omasta toiminnastaan – kehityksestä ja myynnistä asiakaspalveluun.

Yhteisen vastuun kantaminen koko toiminnasta sitouttaa ja luo motivaatiota. Meillä on Hogia-konsernissa erittäin motivoituneet työntekijät!

Pienimuotoisuus liittyy omaan alaan keskittymiseen. Kukin yrityksistämme keskittyy tiettyyn toimintaan ja se aikaa myöden syventää työntekijöidemme osaamista. Mutta se ei tarkoita keskittymistä irrallaan muista asioista, päinvastoin. ”Hogia-konserni – kasvuyritys yhteistyössä” on meille tärkeä sanonta. Tiedämme, että yhteistyö tuo menestystä – ja se merkitsee yhteistyötä muiden yritysten kanssa, sekä omassa konsernissamme että sen ulkopuolella.

Olemme erittäin tietoisia siitä, että voimme tarjota asiakkaidemme tarvitsemia yhteensovitettuja järjestelmäratkaisuja ainoastaan rakentavalla yhteistyöllä eri tahojen kanssa!

Löydät näiltä kotisivuilta tietoa tuotteistamme ja palveluistamme – aina pienimmänkin yrityksen kirjanpito-ohjelmasta  maailman johtavaan autolautan varausohjelmaan, jota varustamot käyttävät neljässä eri maanosassa.

Tervetuloa!

Bert-Inge Hogsved
Hogia-konsernin perustaja ja toimitusjohtaja