Tehokkaita ohjelmia

pienemmille ja suuremmille
yrityksille

HogiaPalkka -vuodenvaihdekurssi

Oletko valmis tekemään vuodenvaihteen rutiinit palkanlaskentaohjelmassa? Kurssi on suunnattu niille, jotka tekevät vuodenvaihteen rutiinit ensimmäistä kertaa HogiaPalkassa tai ovat epävarmoja siitä, miten se tehdään. Käymme vaihe vaiheelta läpi, mitä tulee ottaa huomioon ja miten vuodenvaihteen työt saadaan sujumaan mahdollisimman hyvin.

 

Vaihe vaihettain käymme läpi mitä tulee ottaa huomioon ja miten teet madollisimman sujuvasti vuodenvaihteentyöt.

Sisältö:

  • Täsmäytetään kertymät ja raportit
  • Luodaan vuosi-ilmoitus  ja työntekijöiden erittely ja muokataan niitä tarvittaessa
  • Luodaan sähköinen aineisto verovirastolle
  • Vakuutusyhtiöille toimitettavat vuodenvaihteen raportit (TyEL)


Lisäksi käydään läpi mahdolliset lakien ja asetusten muutokset, jotka vaikuttavat päivittäiseen työhösi. Saat myös hyödyllisiä täsmäytysvinkkejä ja esimerkkejä raporteista, jotka ovat täsmäytystyössä käteviä.

 

Kohderyhmä:

Kurssi sopii niille, jotka ovat tekemässä vuodenvaihteen rutiineja HogiaPalkka -ohjelmassa ensimmäistä kertaa tai ovat epävarmoja siitä, mitä kaikkea siihen liittyy.

Kurssin kesto:

3 tuntia

Paikka:

HogiaPalkka –vuodenvaihteenkurssit järjestetään joko meidän tiloissamme Vaasassa tai Helsingissä. Riippuen koulutuksen osallistujamäärästä paikkakunnittain järjestämme kursseja myös muissa kaupungeissa eri puolilla Suomea. Tarkempia lisätietoja varten siirry kurssikalenteriin ja tarkista, mikä kurssiajankohta sopii juuri sinulle.