Tehokkaita ohjelmia

pienemmille ja suuremmille
yrityksille

Hogia Business Software Oy Ab

Hogia 30 vuotta

Hogia Business Software Oy Ab on ruotsalaisen Hogia Ab:n tytäryhtiö. Bert-Inge Hogsved perusti Hogia Ab:n vuonna 1980.Olemme toimineet Suomessa vuodesta 1984. Tavoitteenamme on toimittaa ohjelmia, jotka ovat helppoja käyttää mutta kuitenkin laadukkaita ja kustannustehokkaita.

Hogia Business Software on Hogia-konsernin toiseksi vanhin yritys. Vietimme 25-vuotisjuhlaammev. 2009. Monet Hogia ART –asiakkaamme ovat olleet meille uskollisia jo vuosikausia. Toimme v. 2005 Suomen markkinoille uuden palkanlaskentaohjelman - HogiaPalkan ja syksyllä 2008 myös uuden Hogia HR:n, joka on suuremmille yrityksille tarkoitettu henkilöstöhallinto-ohjelma.

Palkanlaskenta- ja taloushallintojärjestelmät ovat yrityksen toiminnan kannalta elintärkeitä. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että ohjelmiin ja ohjelmantoimittajiin voi luottaa.

Pyrimme koko ajan uudistamaan ja edelleen parantamaan ohjelmiamme ja jotta onnistuisimme siinä, on tärkeää kuunnella asiakkaita!

Liiketoiminta-ajatuksemme laadittiin jo v. 1980 ja se on edelleen yhtä ajankohtainen ja leimaa koko Hogia-konsernin toimintaa.

Haluamme olla käytettävissä, jotta suuri joukko yrityksiä ja muita organisaatioita voisivat nyt ja tulevaisuudessa hoitaa hallintoaan helposti ja mielekkäästi.